Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Har Surahammars socialdemokrater hittat någon ny mirakelmetod?

Socialdemokraterna har lagt fram ett så kallat principprogram. Det var ett ovanligt tunt program och onekligen leder det till fler frågetecken än utropstecken.

Annons

De vill satsa på trygga, moderna bostäder för alla skeenden i livet. Det är väl självklart? Vill inte alla partier detta? De vill utveckla kollektivtrafiken. Ska kommunen utöka turerna med brukslinjen? Upprustning av lekparker i Ramnäs och Virsbo. Konstigt att de lovar detta nu precis inför valet...

Till sist vill de satsa på barnen. Det är vår kommuns slogan – ”för barnens skull”. Varför mår då så många barn och ungdomar så dåligt i Surahammar? ”Vi vågar satsa på våra barn och ungdomar” säger Olle Thorell.

Socialdemokraterna har styrt kommunen sedan Hedenhös men de kanske har en ny mirakelmetod? Att Thorell sedan gör narr av de borgerliga är verkligen lågt.

Kommunen är redan skuldsatt upp över takåsarna men att slänga ut ytterligare miljoner verkar inte bekymra Socialdemokraterna. De hundratals miljoner som de redan satt kommunen i skuld med ökar och när räntorna vänder uppåt till sommaren blir det skarpt läge.

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Mer läsning

Annons