Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Inget nytt hyresavtal

Annons

Sigge Synnergård kritiserar i VLT den 14 december kommun styrelsen i Hallstahammar bland annat för att de har beslutat "skänka 500 000 till Folkets hus. Anledningen är att Folkets hus behöver dessa pengar till nya diskmaskiner". Synnergård skriver vidare: "Men den yttersta anledningen är att det kommer att skrivas ett nytt hyresavtal mellan Folkets hus och Kantzowska. Under den senaste tioårsperioden har Folkets hus haft ett mycket lukrativt kontrakt med Kantzowska".

Jag vill rätta Synnergård vad gäller tecknande av nytt hyresavtal. Det är nämligen så att hyresavtalet mellan "Kantzowska" och föreningen Folkets hus och park i Hallstahammar har sagts upp och att avtalet löper ut den 31 december 2006. Något nytt hyresavtal har inte ingåtts mellan parterna och det kommer inte heller att bli något.

Skolan har emellertid tecknat ett nytt avtal med föreningen gällande matpriset/portionspriset för eleverna under 2007 och det är något helt annat.

Däremot delar jag Synnergårds uppfattning att det hyresavtal som tecknades mellan skolan och föreningen för tio år sedan var mycket lukrativt för föreningen. Varför har ingen tidigare ledamot reagerat över detta avtals innehåll?

Allan Legnerfält (m)

ledamot i Kolbäcksådalens gymnasieförbund, "Kantzowska gymnasiet", sedan två år tillbaka.

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Mer läsning

Annons