Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mycket har blivit bätttre under alliansregeringen 

Regeringens resultat visar respekt för människovärdet 

Annons

Svar till Lena M Wallin. Det finns alltid mer för en regering att göra och det går aldrig att luta sig tillbaka, men vi har kommit en bit på väg.

Help Age International säger att Sverige är världens bästa land att åldras i. FN Human Poverty Index säger att vi i Sverige har den högsta levnadsstandarden. Vi är näst bäst i OECDs Better life index, bara Australien är bättre. OECDs och WHOs Social Progress Index ger Sverige guldmedalj.

Vi har kortat vårdköerna och det finns fler läkare än någonsin förr. Vi har infört Yrkeshögskolan och lärlingsplatser. Vi har lägre ungdomsarbetslöshet än på länge.

Genom ROT och RUT har svarta jobb blivit vita. Vi har infört fritidspeng till barn med ekonomiskt bistånd och riktat skattereformer till de med lägsta inkomster. De reformer vi genomfört har lättat på skattetrycket men ökat skatteintäkterna.. Resurserna till välfärden har ökat med 25 procent sedan 2006.

Det handlar för mig och Kristdemokraterna om reformer för människors valmöjlighet och frihet. Det handlar om respekten för  människovärdet.

Monna Ridderström

Riksdagskandidat Kristdemokraterna Västmanland

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Mer läsning

Annons