Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Olle Thorell (S): Valet handlar om vilket Sverige du vill leva i

Annons

Valet den 19 september är ett ödesval. Det är ett vägväl, du ska ta ställning till vilket Sverige du vill leva i.

Utspelen står som spön i backen, och risken är att väljarna inte ser skogen för alla träd. Valet handlar om så mycket mer än enskilda utspel om än det ena än det andra.

Vi står för ett möjligheternas land där alla får återkommande chanser att förverkliga sina drömmar. Vi brinner för övertygelsen att jämlikhet och minskade klyftor är det som gör oss alla starkare. De borgerliga har nu styrt landet i fyra år. Vi är på god väg mot ett utslagningssamhälle och en tillbakagång till ett kallare Sverige där ens ekonomiska och sociala klass avgör vem man ska bli och vad man ska bli.

En röst på de borgerliga har inneburit ett samhälle med ökade klyftor, utförsäkringar och skattesänkningar som universalmedicin mot alla samhällsproblem. Trots Moderaternas fagra tal om att vara det nya arbetarpartiet så talar fakta sitt tydliga språk:

Vi socialdemokrater står för något helt annat. Man blir inte friskare för att man blir fattigare, och fler jobb skapas inte för att de arbetslösa blir fattigare!

Vi tror på att alla människor unga, äldre, friska och sjuka vill bidra till samhället och den möjligheten skall man få!

Vi tror på ett samhälle där vi ställer upp för varandra och solidariskt sprider risker och kostnader över tid och på fler. Det har byggt Sverige starkt och är ett modernt, smart sätt att organisera samhället.

Din röst spelar roll. Ta ställning för jobben, minskade klyftor och ett solidariskt Sverige.

Tänk noga över vägvalet du ska göra den 19 september, ett val som kommer att få konsekvenser för dig, din familj, dina vänner och samhället. Det handlar om vilket Sverige du vill ha.

Vi står för att investera i jobb, utbildning, klimatomställning och en rättvis fördelning av våra gemensamma resurser.

Vi väljer välfärd före ytterligare skattesänkningar Gör det du också!

Lägg din röst på Socialdemokraterna!

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Mer läsning

Annons