Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Oron finns kvar

Annons

Vi socialdemokrater har hela tiden arbetat för att Citybanan och Mälartunneln ska byggas och projektet har kommit långt tack vare hårt arbete. Det är bra att Jörgen Johansson (c) vill arbeta för att förbättra tågkommunikationerna till Stockholm, men det är oroande att du ifrågasätter Mälartunneln som är den mest hållbara lösningen.

Visst det tar tid och det kostar pengar, men vi bygger för framtiden, tiden stannar inte 2013.

Som vi skrev i vårt tidigare inlägg är det moderaterna som håller i taktpinnen och bestämmer i den nya moderata regeringen.

Jörgen Johanssons allianskolleger moderaterna har aldrig varit några större miljövänner och har som oftast föredragit asfalt istället för spårburentrafik. Det gör oss allvarligt oroade och den oron ökar ytterligare när du svävar på svaret om City-banan och Mälartunnelns framtid. Tydligen har något skett. Kan det vara så att centern ger upp även denna fråga för att enheten i alliansen ska bestå? Det kan på sikt visa sig stå centerpartiet dyrt.

Jörgen Johansson (c) och den moderata regeringen är fortfarande oss svaret skyldig: kommer Citybanan/Mälartunneln att byggas eller inte? Vi kommer att fortsätta att bevaka frågan. För det här är viktigt för länets alla pendlare.

Pia Nilsson

Sven -Erik Österberg

Margareta Israelsson

Olle Thorell

Riksdagsledamöter (s) från Västmanland

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Mer läsning

Annons