Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rudbeckianska: Humanistiska kvar

Det är glädjande att ta del av elevers intresse för skolan och för utbildning. Det är för oss lärare och skolledare mycket stimulerande att få arbeta tillsammans med elever som har ett sådant engagemang.

Annons

Det humanistiska programmet är en utbildning som vi som skolledning tror på. Den ger elever bildning i en vidare bemärkelse, vilket Anna Klanger i sitt inlägg den 13 april lyfter fram på ett mycket bra sätt.

Inför läsåret 2012 är det få sökande till programmet, varför vi har diskuterat programmets framtid. Vi beklagar om det har uppfattats som att programmet ska läggas ner. Detta är inte fallet!

Under påskveckan fick vi tydliga direktiv om att vi ska starta en klass till hösten -12. Dagen efter påsklovet informerades elever och lärare om detta.

Rudbeckianska gymnasiet inbjuder alla som har kommit in på den preliminära intagningen att träffa oss på skolan onsdag den 25 april (se vår hemsida för mer information). Du som är nyfiken på vad det Humanistiska programmet innebär är givetvis välkommen hit, oavsett om du sökt programmet eller inte.

Till sist – du som är intresserad av språk och av att kunna omsätta dina kunskaper i ett vidare sammanhang, sök det Humanistiska programmet på Rudbeckianska gymnasiet! Du kommer att få en utbildning som ger dig många vägar ut i livet!

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Mer läsning

Annons