Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sd är ett demokratiskt parti!

Annons

Linn Wegemo, du påstår i en debattartikel den 20 juni att Sverigedemokraterna inte skulle vara ett demokratiskt parti. Men du beskriver inte dagens Sverigedemokraterna, utan grundar ditt påstående på hur sd såg ut för något decennium sedan. Att sd på denna tid hade stora brister är ingen nyhet.

Linn Wegemo, du vill värna om demokratin. Jag vet inte om du själv tror på din bild av det odemokratiska Sverigedemokraterna, eller om du medvetet drar fram mycket gamla uppgifter för att försöka svartmåla och tysta dina meningsmotståndare. Det senare nämnda för inte demokratin en millimeter framåt.

Sverigedemokraterna av i dag är ett parti som klart och tydligt drar gränsen högerut, medlemmar med odemokratiska åsikter utesluts. Detta handlar inte om att putsa fasaden, utan vi medger bristerna i partiets barndom, och har i grunden omvandlat partiet och har seriös renhållning högerut. Men för sd:s politiska motståndare är det naturligtvis tacksamt att upprätthålla myten av sd som odemokratiskt.

Sverigedemokraterna representerar i frågan invandring/ integration en mycket stor del av svenska folket, kanske rentav en majoritet. I denna fråga råder ett stort demokratiskt underskott, inte minst genom att den "icke politiskt korrekta" sidan misstänkliggörs och kallas odemokratisk. Sd:s politik i frågan är i linje med den invandringspolitik Danmarks regering driver, konstigare än så är det inte.

Linn Wegemo, du skriver att Sverigedemokraterna aldrig ska låtas stå oemotsagda. Bra, bemöt och angrip gärna våra åsikter! Acceptera att sd av i dag är ett demokratiskt parti, hur mycket du än är motståndare till vår sakpolitik.

Ann-Charlotte Bergman

Sverigedemokrat

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Mer läsning

Annons