Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stå på dig Ann-Sofie Burholm!

Annons

VLT rapporterar om hur Olympiska Kommitténs advokatombud kräver helt ockerliknande kompensation för vad man anser vara varumärkesintrång både från en pizzabagare och från Ericssons Frukt och grönt.

Vad man inte kunde förutse var, att Wallérion hade bandspelare. Nu tvättas dessa skumraskmetoder öppet i pressen, och SOK bör snarast göra sig av med denna Grisham-betonade advokatbyrå.

Ann-Sofie Burholm måste senast i morgon ta ställning till om hon skall föra saken vidare i domstol. Vad kommer då att hända? Professor Marianne Levin har facit. Man räknar ut vilken vinning överträdaren haft och utdömer detta skadestånd - en struntsumma. Tyvärr tillkommer säkert rättegångskostnader.

Jag anser att stadens Företagarförening ska stå för dem. Det skulle värna om den lilla företagarens strid mot en övermäktig Goliat. Om Företagarföreningen eller Köpmannaföreningen startar en rättshjälpsinsamling lovar jag i förskott att bidra med 1000 kronor.

Jag har länge ställt mig skeptisk till hur man strider för att få ett sommar- eller vinter-OS till Sverige; skeptisk just på grund av att Olympiska Spelen kommersialiserats. Byter inte SOK advokatrepresentant efter detta och ändrar sin attityd till den gratisreklam man fått genom att Mammad Wallérion har sålt OS-pizza och Ann-Sofie Burholm (OS)T så är det nog många i Sverige som ställer sig kallsinniga till Åres ansträngningar att få hit ett spel 2018 eller vad det kan bli.

Hans Stackegård

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Mer läsning

Annons