Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ställ tillbaka min cykel!

Annons

Till dig som i sällskap med din kavaljer den vackra juninatten, tisdagen den 21 juni, klockan 3.50 åkte upp på vår lilla radhusgata och stal min nästan nya danska cykel!

Förstår du vad du gjorde? Jag är 83 år gammal, och denna cykel var nästan livsviktig för mig, jag tar hem varor på den, åker till servicehus och gamla vänner och uträttar massor med ärenden i stan. Den passar mig precis, mina gamla ben och onda rygg.

Din blå Sverigecykel som du ställde kvar utanför mitt staket, har jag ingen nytta av. Kom tillbaka och hämta den och ge tillbaka min egen Winthercykel med rött igenkänningsband på styret, tre växlar, två svarta cykelkorgar.

Säkert har du mer pengar att röra dig med än jag med min lilla pension.

Jag var lycklig med den här goda cykelkamraten, som den 21 maj tog mig runt Mälarenergitrampet i motvind och kyligt väder och lät mig komma i mål som den äldsta av alla 2 700 deltagare där! Det blev 3,7 kilometers färd för mig då.

Ni båda blev sedda av en granne.

Hon lade märke till att du hade ett långt avlångt metallföremål - förmodligen en bultsax? Detta är anmält till polisen, som också fått hennes telefonnummer.

Hur kunde ni den vackra försommarnatten såra och skada mig så? Antagligen hade ni väl tidigare i förväg spionerat och spanat in er på min utmärkta pensionärscykel.

Ställ tillbaka den och hämta din egen blå damcykel omedelbart!

Barbro Silfverling, snart 84 år men dagligen cyklande

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Mer läsning

Annons