Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sverigedemokrat: Vi anser att alla är lika mycket värda

Annons

Varför skriver Roger Haddad att sverigedemokraterna är främlingsfientliga? Han påstår att unga män med låg utbildning är urtypen för en sverigedemokrat. Det finns läkare, advokater, piloter, chefer som röstar på sverigedemokraterna. Att sätta en stämpel på väljarna är verkligen lågt.

Har Haddad funderat över varför sverigedemokraterna har ett sånt stort stöd i Skåne? Kan det bero på att invandrare sitter fast i sina ghetton utan någon chans att komma in i samhället? Det finns även invandrare som stödjer sverigedemokraterna.

Haddad skriver att sverigedemokrater rangordnar folk efter etnicitet, ras och religion. Det är en lögn. Vi anser att alla är lika mycket värda. Haddad rangordnar själv efter vad folk röstar på och ser ner på människor som röstar på ett demokratiskt parti.

Skolorna kan få all kunskap de vill ha om sverigedemokraterna. Jag blir bara glad, för då får vi fler anhängare.

Det är inte svårt att vara sverigedemokrat. Allt man behöver göra är att hålla sig till sanningen. Haddad skriver om nolltolerans mot rasism men fakta är att det är de som styrt Sverige de senaste 25 åren som är rasisterna. Det är de som satt invandrare i bidragsträsket! Enligt en undersökning utförd av Mauricio Rojas finns det över 100 ghetton i Sverige.

Det borde Roger Haddad fundera på istället för att förtala sverigedemokraterna.

Roberth Ström

sverigedemokrat

Surahammar

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Mer läsning

Annons