Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

TiM kör varken buss eller tåg

Annons

Bengt Göransson undrar i sitt debattinlägg den 11 september om "TiM är ytterligare ett prov på hur makten, gömmer sig bakom informationsterapeuterna"

I TiM, Trafik i Mälardalen, ingår de fem trafikhuvudmännen i Mälardalen och SJ. Samarbetet i TiM startade redan 1997 med ambitionen att göra det lite enklare för den som pendlar med såväl tåg som buss. I stället för flera olika månadskort/biljetter erbjöds kunden ett gemensamt TiM-kort för hela resan.

För information runt själva resan är TiM:s hemsida en av våra informationskanaler där våra kunder kan läsa mer om hur TiM-trafiken fungerar. TiM:s kundtjänst är en annan informationskanal.

På hemsidan finns en särskild kontaktsida med länkar till såväl SJ som trafikhuvudmännen. Telefonnummer och adress till TiM:s kundtjänst finns också.

TiM kör varken buss eller tåg. SJ ansvarar för tågresan och var och en av trafikhuvudmännen ansvarar för sin del av resan. Vill man ställa "den ansvariga makten", som Bengt Göransson uttrycker det, till svars ska man alltså kontakta respektive trafikutövare.

BO GRANBERG vd Trafik i Mälardalen

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Mer läsning

Annons