Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vad är bäst för västeråsarna ?

Annons

Vill bara instämma i Niclas Ahls replik i VLT den 30 januari. Västerås behöver göra någonting extra för att hamna på kartan och alternativet Scandinavian Park borde verkligen tas upp för en ordentlig genomlysning från både mediernas och politikernas sida.

Om det nu är sant att vi kan få en bra start till en nöjespark inklusive vattenpalats för samma pengar som Kokpunkten så vore det ju konstigt om man inte valde att utveckla en nöjespark som kan ge Västerås det där lilla extra som vi så väl behöver. Dessutom finns det kalkyler som visar att det kan bli en god affär för dem som är villiga att investera och utvecklar affärsiden, vilket gör att det borde vara möjligt att få igång detta.

Tyvärr verkar både media och politiker ha snöat in på alternativen Kokpunkten (Ångkraftverket) eller Lögarängen utan att ge det tredje alternativet Scandinavian Park en chans att visa att det är ett fullgott alternativ som både kan skapa arbetstillfällen, rädda flygplatsen och sätta Västerås på kartan. Detta är ju mer än man kan säga om de andra två alternativen. Kan vi få investerare att gå in i detta så kan vi använda våra skattepengar där de bättre behövs, inom till exempel vård, omsorg och skola.

Utred samtliga alternativ och visa oss västeråsare vad vi kan få och låt oss säga vad vi tycker, det är ändå vi som får betala i slutändan.

Klas Brink

Västerås

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Mer läsning

Annons