Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Alliansens syndaregister

Alliansregeringens arbetslinje har blivit arbetslöshetslinjen.

Annons

Regeringen skyller på finanskrisen som lett till den höga arbetslösheten, som vore det en naturkatastrof regeringen inte kan påverka. Undantag görs dock för sjuka som inte ska beviljas ersättning från försäkringskassan, utan placeras i jobb i fall de misstänks ha kvar den minsta arbetsförmåga.

Detta sker när ungdomsarbetslösheten slår rekord, och vi riskerar att vår unga generation kastas ut till ett permanent utanförskap. Utan a-kassa eller annan chans till försörjning blir dagens ungdomar 2000-talets trasproletariat.

Pensionärerna ska också berövas sina ihopsparade pensionersättningar genom att straffbeskattas och få sina pensioner sänkta.

Listan kan göras mycket lång över alliansregeringens syndaregister. Detta är ingen olyckshändelse0 eller inkompetens i politiken, utan en medveten förd politik med inriktning på att ta från de fattiga och ge till de rika.

Sverige behöver en annan regering, det räcker med den chockterapi alliansregeringen utsatt oss för under den snart gångna mandatperioden.

Sven-Olov Degerman

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons