Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Byggbolag svarar: Vi vill ha dialog om planerna för Hammarby

Annons
Vi inser att informationen om byggplanerna på Hammarby inte levt upp till de boendes behov, skriver byggbolagen.Bild: EttElva/Archus

Svar på insändaren "Dålig information från byggbolagen om Hammarby-planer" (18 maj).

Tack Jenny för dina synpunkter.

Under samrådstiden fick stadsbyggnadsförvaltningen in flera synpunkter på detaljplaneförslaget. Många hade liknande frågor, bland annat efterfrågan på bättre information om till exempel parkeringar, skolor, buller med mera.

Vi förstår att informationen till de boende angående utvecklingen i Hammarby inte levt upp till förväntningar och behov. Vi har tagit detta på största allvar och för att möta efterfrågan har staden, Willhem och Ikano Bostad valt att bjuda in till ytterligare dialogmöten under slutet av maj och början av juni.

Vi anordnar två möten för att ge alla möjlighet att föra fram sina åsikter och tankar. På mötena kommer vi fokusera på att lyssna på vad boende och sakägare upplever är positivt med sin omgivning idag samt vad som upplevs kan bli bättre.

Synpunkter från dialogmöten kommer att vara värdefullt i det fortsatta arbetet med detaljplanen.

Inbjudan till dialogmöte för hyresgäster är redan utdelade och inbjudan till dialogmöte 2 kommer att skickas ut av stadsbyggnadsförvaltningen till alla sakägare inom kort.

Rikard Norström, Nyproduktionschef, Willhem

Yuan-Chen Qian, Projektchef, Ikano Bostad

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons