Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens kris orsakades av den förra regeringen

Annons

Förra regeringen ”stal” minst 258 miljarder ur pensionsfonderna!

Man delade ut en del av pengarna till företagen, som i sin tur kunde användas till avtalspensioner. Detta skapade definitivt inte flera jobb, som man då påstod, utan företagen tappade massor av kompetens i stället, som i sin tur sänkte orderingångarna.

Orsaken till nuvarande kris orsakades med andra ord av förra regeringen, vilket inte nuvarande regering verkar ha fattat!

Den nuvarande regeringen straffbeskattar pensionärerna, som har slitit för Sveriges bästa. Moderaterna i Västerås kröp till korset 2009 och erkände att vi pesionärer inte ska få det bättre 2010–2011.

Nu. när det är valår, vill man ha pensionärernas röster och nästan alla partier lovar att vi skall få det bättre! Har bland annat Moderaterna ändrat sig, för att få fler röster? Ska vi skratta eller gråta?

En sak, som vissa som jobbar i dag, inte har tänkt på, är att våra pensioner baserar sig på en avsevärt lägre inkomst än vad ni har i dag. Detta gäller försvaret av det så kallade jobbskatteavdraget, som vi aldrig har fått tagit del av.

Vad ska vi rösta på, för att få det bättre? SPI?

Reijo Södergren

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons