Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dubbelt blåst på flygresor till Västerås

Annons

Flygbolaget Nextjet överger Västerås flygplats på grund av för få resenärer.

Jag har med glädje läst nyheten om att Nextjet kommer till Västerås och för mig var det en självklarhet att flyga med dem i första hand. Jag ville ju att bolaget får många passagerare så att linjerna inte ställs in på en gång.

Sagt och gjort. Min sambo började med att boka en resa till Krakow via Helsingfors. Det slutade dock med att jag fick åka till Arlanda sent på kvällen för att hämta honom där för hans flyg till Västerås ställdes in spontant och utan riktiga skäl.

Dåligt, men så fort ger jag inte upp. Nu bokade jag en resa från Hannover via Köpenhamn till Västerås och jag blev så glad när jag insåg att jag kan komma hem till Tyskland på fyra timmar. Påskhelgen skulle det bära av och jag fick en mindre chock när jag såg att linjen till Köpenhamn ställs in redan. Enligt Nextjet är det dock inga problem. Jag får ju pengarna tillbaka.

Mitt stora problem är dock att jag bokade resan för länge sedan till ett rimligt pris. Får jag en resa till Arlanda nu för samma pris? Svaret är nej och jag får fira påsk i Sverige. Att vara lojal har alltså inte alls gynnat mig. Jag förstår att folk åker till Arlanda för att flyga med de stora flygbolagen. Då är ju risken mycket mindre att flyg ställs in.

Dagmar Schröter

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons