Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En trist förmiddag i Punkt

Jag var inne på Hemtex i Punkt med min son och tittade på badrockar.

Annons

Min son är 3 år och alla som har barn vet ju hur de springer omkring och hur stressigt det kan vara.

Jag letar rätt länge efter rätt storlek när min son springer ut ur butiken. Jag rusar efter honom eftersom han är på väg mot trapporna. Då kommer plötsligt en vakt och säger att jag har snattat. Jag försöker förklara och får som svar att ”jag har sett dig hela tiden”. Jag står med med badrockarna i handen, inte instoppade i en väska.

Vakten började putta mig framåt och tog tag i min arm. Jag sa ”sluta, jag måste ta min son med mig”. Han forsatte att putta och jag satte mig gråtande och sa ”snälla, jag ber dig, låt mig få ta med min son”. När jag sitter där kommer min son, men vakten fortsatte putta. Då sa jag ”snälla, gör inte så här framför min son”.

Det blir folksamling. En kille kommer fram och säger ”ni kan väl ge henne sitt barn”.

Tack för ditt försök.

Till slut kommer polisen, jag får gå in i ett rum och får tillbaka min son.

Jag har nu gjort en polisanmälan på denna vakt, som säkert inte blir dömd. Jag är misstänkt för snatteri och motstånd vid gripandet, och kommer med stor sannolikhet bli dömd så som det funkar i detta rättsamhälle!

Jag kan inte beskriva i ord vilken panik och rädsla jag kände när denna vakt tvingade bort mig ifrån min son. Allt detta tumult hade aldrig skett om vakten lugnt tagit med mig och min son.

Jag önskar inte min värsta fiende en upplevelse som denna

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons