Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Flytta fritidsgården till Ramnäs Folkets hus

Till Surahammars kommun.
Vi har haft möte med kommunen vid flera tillfällen och velat ha hjälp med att flytta fritidsgården i Ramnäs tillbaka till Folkets hus.

Annons

Sista gången hade vi ett möte med två representanter från kommunen och en från Folkets hus. Vi försökte komma till en lösning för en flytt av fritidsgården, men tyvärr var svaret att kommunen skulle kunna tänka sig en flytt, men att det fanns så många andra tomma lokaler som kommunen betalade för. Till exempel fanns plats på Bäckhammarskolan.

Vår representant gav några förslag på vad vi kunde hjälpas åt med, men kommunens företrädare satt som frågetecken. De skulle kolla upp med flytten och höra av sig till oss, men det var ingen som hörde något, så då kan man fundera på vad koummunen gör?

Men ni har kanske mycket annat på tapeten. Till exempel att bygga en ny idrottshall i Surahammar. Varför duger inte den som är ganska nybyggd i Ramnäs? Den tror jag är väldigt upptagen och det är bra. Så varför inte riva Folkets hus och bygga nytt i Ramnäs så våra barn och barnbarn och vuxna inte behöver åka till Sura? Eller bygga på vår hall i Ramnäs.

Vart tog all planering vägen som vi i gruppen önskade och skulle få? Ett fint centrum i Ramnäs?

Erik Wisti. stå på dig, jag och många Ramnäsbor stöder dig.

Tuula Nykvist

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons