Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gruset haglar över bilen

Annons

Jag blir mycket upprörd över att Trafikverket lägger ut oljegrus på Tidö Lindö-vägen. Fick flera stenskott på rutorna imorse för det haglade sten över bilen när man mötte fordon eller när man blev omkörd.

Varje år läggs det ut oljegrus på denna väg men till vilken nytta? Det mesta av gruset ligger inte kvar och om några veckor är vägen likadan som den var innan det lades ut grus och på köpet har många fått sina rutor förstörda och repor i lacken.

Jag försökte anpassa min hastighet efter väglaget men blev då omkörd av företagsbilar med släp som verkade ha bråttom till jobbet och även stressade personbilar. Man kommer inte undan detta hagel av grus när man blir omkörd eller vid möte. Det kan även bli en fara i trafiken för som en reflex blinkar man till när det flyger stenar på framrutan.

Varför sitter det ingen skylt om lägre hastighetsbegränsning? Vem står för min spruckna framruta? Jo jag, men jag blir förbannad och upprörd över hur det ens är tillåtet och lägga ut sånt onödigt grus som oljegrus. Är det det skatten går till? Vi betalar alltså en del av skatten för att få bilarna förstörda och för onödigt jobb med vägen? Blir även arg på dessa tanklösa förare som gasar på som vanligt för även om inte ni bryr er om era bilar så är jag rädd om min!

Upprörd bilist

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons