Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här är frågan jag inte fick ställa till Annie Lööf

Annons

Den 25 april dagen efter Annie Lööfs pressträff angående lagförslaget om ensamkommande flyktingar ställde jag en fråga till Annie Lööf i form av en kommentar på Instagram. Men plötsligt så är min kommentar borta och jag har blivit blockad av Lööf. Lyckligtvis så hade jag sparat frågan som jag ställde henne som lyder så här:

”Med all respekt Annie Lööf undrar jag varför du skyller så mycket på S och MP? Jag delar din analys om att regeringen inte har varit dugliga i de här frågorna, frågan är väl om det fanns ett bättre alternativ? För MP och S har cirka 38 procent av rösterna och ungefär 138 mandat i riksdagen de är alltså en minoritetsregering. Hur har då regeringen kunnat stifta tillfälliga, dåliga och ohållbara lagar och regler samt fått igenom sin dåliga migration och integration? Varför har inte ni försökt stoppa dåliga förslag och sökt majoritet för bra och dugliga förslag som är hållbara? Det låter bra det du säger, men inte trovärdigt.”

Jag upplever det som hyckleri när jag ställer en uppriktig fråga och blir blockade för det om det såvida var Annie Lööf själv eller en pressekreterare som blockade mig. Så till Annie Lööf och Centerpartiet ställer jag er frågan här istället. Det är lätt att kritisera regeringen men vad har ni själva gjort för att göra saken bättre? Avslutningsvis vill jag även fråga varför ni röstar på en politik som ni egentligen inte tror på eller tycker är optimal för vore det inte bättre att lägga fram ett eget förslag och förhandla fram något vettigt?

David Gren

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons