Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Homosexualitet strider mot Guds ord

Annons
Syndare, enligt skribenten. Foto: TT/arkiv

Pride, glad och öppen festival – hm, man får göra som man vill och gå halvnaken och i utstyrsel och säga ordet kärlek med stora bokstäver, då det handlar om sex. Det kallas för homosexuell stolthet.

I kyrkan är det drop-in, att få gifta sig som homosexuell på Pride-festivalen.

Den som kan sin bibel och vet vad Guds ord säger ställer inte upp på denna galenskap. En kristen människa som följer Jesus skall veta normerna och vad Guds ord säger och inte ställa sig på världens sida i detta.

Läs replik och chefredaktörens svar:

------------ Hur kan VLT publicera insändare som kränker homosexuella?

------------

Hur kan man som präst uppmana till sådant? Då är man inte en kristen utan en religiös. Och var någonstans nämner Gud ordet ”regnbågsmässa”? Han skapade regnbågen, den är hans!

Varför kan man inte inse sanningen, det vill säga att homosexualitet är en synd? Det vill säga att det är fel enligt Gud? Varför tar man inte reda på motsatsen till detta – alltså att vara heterosexuell – straight heter det ju.

Guds ord säger: ”Du skall icke ligga hos en man såsom man ligger hos en kvinna; det är en styggelse” (3 Mosebok 18:22).

Hur kan man i detta land och andra länder sjunka så här långt/lågt? Jo för att undervisning saknas och att satan får härja fritt bland barn och ungdomar och äldre. Se 3 Mosebok 18:22, 3 Mos 20:13, Rom 1:21, Rom 1:26-27, 29-31.

Här har ni svaret ni som undrar och har en bibel, ni som inte har det kan googla eller köpa en bibel, annars har jag som ni kan hämta.

Paulus säger i Filipperbrevet 3 och 19 att ”de skryter med sina sexuella bedrifter”. Ja det är så de gör idag.

Rombrevet: Män bedrev otukt med män och fick själva ta det rättvisa straffet för sin förvillelse. Rom 1:28. Och eftersom de inte ansåg det vara något värt att ha kunskap om Gud, utlämnade Gud dem åt ett ovärdigt sinnelag, så att de gjorde sådant som är mot naturen.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons