Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kör fler bussar till entrén vid sjukhuset

Annons

Så har då en av de ansvariga för lasarettets miserabla och löjeväckande busstrafiklösning trätt fram till läsligt beskådande, regionrådet Tommy Levinsson (ansvarig för kollektivtrafiken i Västerås) som i ett inlägg 6/3, med anledning av min insändare 2/3 nöjd försvarar sitt verk. Han kan uppenbarligen inte läsa innantill och förstå att det enda jag i detta ärende krävt är att åtminstone en stadslinje besöker lasarettets huvudingång med normal turtäthet, det vill säga var 10:e minut. Inte ett ord därom från hans sida.

I stället ges en hänvisning till den anligt hans mening förträffliga möjligheten att använda sig av buss 11 och 12 som båda går fram till lasarettets huvudentré. Att dessa bussar är lång- och kringåkande servicelinjer till "överblivna" stadsdelar (utan stadslinjebussar) och med en turtäthet på endast en gång i timmen sägs det inte något om.

Å alla "brukares" vägnar kräver jag ånyo att en vettig förändring blir genomförd snarast möjligt. Skamligt vore det annars.

Det onödigt byggda perrongtaket får väl säljas eller stå kvar till glädje för "närstående" bilparkerare – vid otrevlig nederbörd.

Bo Ljungqvist

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons