Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu finns det sköna soffor att sitta och klaga i

Angående UNG:s artikel ”Felsatsningen på Rudbeck”, publicerad 12 februari.

Annons

Under hela min tid på Rudbeck har vi elever klagat på den tråkiga miljön, bristen på sittplatser och avsaknaden av rastaktiviteter.

Jag har varit med i Rudbecks elevråd i över ett år och under denna tid har vi hunnit genomföra en rad olika enkäter och undersökningar om vad eleverna på Rudbeck vill förändra och vad man vill att vi i elevrådet ska lägga pengar på.

I cirka 80 procent av alla svar vi har fått in under året så har det stått: soffor! Vi i elevrådet har tänkt både en och två gånger hur vi skulle kunna lösa soffbristen, vilket inte har varit helt lätt. Cafeterian på Rudbeck används som matsal på dagtid, vilket gör det omöjligt att ha soffor där, i ljushallen är det också ogenomförbart på grund av hälsoriskerna som medför att ha textilier i en öppen miljö där det dagligen vistas över 1 000 personer. Vi funderade också på flera alternativ som visade sig vara omöjliga.

Till slut fick vi möjligheten att rusta upp ett rum i en av källarlokalerna, detta såg vi som vår enda möjlighet till att få ett uppehållsrum över huvud taget.

”Storsatsningen” som det skrevs om i artikeln rörde sig om cirka 5 000 kronor som bland annat gick till att måla om rummet.

Vi i elevrådet kommer att se över möjligheterna att kunna öppna ytterligare ett uppehållsrum. Förslag? Kontakta Rudbecks elevrådsstyrelse.

Självklart är det alltid trevligt att klaga och förmodligen kommer Rudbecks elever att fortsätta göra det, men nu har de i alla fall tre mysiga soffor att göra det i!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons