Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ren tur att vår lilla hund inte blev överkörd

Annons

Ni har väl hört reklamen ”12 22 22, så slipper du gå”, från ett av stadens taxibolag? Vad de inte säger, vilket de borde då det verkligen är kundfrämjande, är att de alltid försöker hitta snabbaste vägen fram.

En kväll var jag och min fru ute på kvällspromenaden med vår hundvalp. Vi gick på Gideonsberg. Mellan Vårlöksgatan och Svärdsliljegatan finns en liten kort cykelbana som brukar vara avstängd för biltrafik med stora betongblock, dessa är dessvärre borttagna under vintern för (förmodar jag) snöröjningens skull och då passar många på att gena där med bilen. Bland annat en mörk taxibuss från just bolaget med ovannämnda slogan.

Hunden gick lös och det var väl egentligen ren tur att han inte blev överkörd. Jag förstår att jag och min fru syntes då vi är något högre än snövallarna, men en lite hund med mankhöjd på cirka 30 centimeter?

Och om inte taxin som kom i ganska god fart hade kunnat köra över hunden så kanske de trevliga människorna i den röda Saaben som kom från andra hållet och som tackade oss, förmodar jag för att vi flyttade på oss, med ett långfinger.

Esa Lahed

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons