Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Västerås centrum är illa ute

Annons

Det känns ganska så konstigt att gå i centrum. I torsdags, knappt något folk på stan. Gick en runda i galleriorna, lika tomt. Inga kunder och många tomma butiker, vad händer? Är det så här hyresvärdarna vill ha det?

Frågan måste också ställas till ansvariga politiker. Såg en liten skylt/annons att Tony E, skulle komma och uppträda, det är helt ok. Folk stannar, lyssnar och tittar, men sen? Jag ställer frågan till alla ansvariga: har ni någon kunskap och erfarenhet när det gäller marknadsföring av Västerås centrum? Kan det vara så att fri parkering i centrum skulle vara till hjälp, kanske rent av att VL skulle ha gratisbussar. Stora torget marknadsplats med allt som tillhör julen, upp med högtalare utomhus, spela julmusik, se till att det finns tomtar på stan. Ordna små öppna grillar så folk kan köpa och grilla sin korv själv, glöggförsäljning.

Jag är helt övertygad att många företagare ser den stora negativa förändring som blivit. Visst är det trevligt med våra köpcentra, men om några år så är Västerås centrum borta, och då är det för sent att göra något, Det är nog dags nu västeråsare, att vi talar om hur vi vill ha det i framtiden, Ställ kommun, hyresvärdar med flera frågan vad som händer och vad kommer att hända.

75 år och arg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons