Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi som är 30+ vill också dansa

Annons

Det händer att man vill gå ut och roa sig med sina vänner fast man har passerat 35 år även i Västerås. Vart ska man gå då? Sanningen är den att folk hellre stannar hemma och det är inte speciellt socialt att behöva isolera sig i slutet sällskap eller kanske tvingas vara ensam.

Om du vill dansa och träffa folk i din egen ålder finns inte mycket att välja på förutom Harrys som stänger klockan 02. I andra större städer är krogarna öppna betydligt längre.

Jämför med till exempel Eskilstuna som är mindre än Västerås, deras Harrys är betydligt större med fler kända artister. Vad beror det då på att det finns så få dansställen i denna stad? Västerås som är Sveriges sjätte största stad.

I Västerås finns flera dansställen för dem som är yngre. Men har du passerat 35 får du antingen gå till Harrys eller dansa hemma. Somliga kanske är roade av att vara 35 plus och gå ut på ställen där det vimlar av 20- åringar. Frågan är om du vill ha med dig lammkött hem eller om du eventuellt vill träffa folk i din egen ålder. För egen del vill jag möta dem som är runt min egen ålder. Var ska jag göra det i kombination med dans?

Västerås borde prioritera och balansera utelivet för oss som bor här, så vi alla har olika ställen att välja på. Pubar finns, flera trevliga, dock inga ställen du kan dansa på, eller ska dansa på. Det finns folk som skapar dansgolv på borden, det är värre för dem som är lite normala.

Det borde skapas några krogar med dans för dem som är nyskilda, ensamstående och där åldern är 30+.

Att skilsmässor ökar kan vi se i statistiken. Stackars människor som bor i Västerås och genomgår något liknande. Det är kört för de stackarna, så vida de inte är nöjda med att de flesta av besökarna är pissfulla äckel som kladdar på dansgolven eller coola tjugoåringar som tycker du har passerat bäst före-datum för flera år sedan.

Ska alla ”normala” dansanta krogbesökare som uppnått en ålder på över 30 år mötas på Harrys, eller?

Nina F

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons