Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Pehr Johan Fager: Det finns mer än en sanning om hälsa och sjukdom

Svar till Malin Lernfelt om vaccin

Annons

Intressant hur en liberal debattör som Malin Lernfelt vill lägga sitt öde hos det etablerade samhället. Vad hon inte tycks förstå är att det jag skriver om egentligen är frågan om att det inte bara finns en sanning när det gäller hälsa och sjukdom.

Det är dock den allmänna uppfattningen bland människor som antingen är en del av det etablerade samhället eller inte besitter tillräcklig kunskap inom ett område för att förstå hur komplext det är.

När det gäller just hälsa och sjukdom så är det inte bara vetenskapen per se som påverkar hur människor agerar eller tar till sig fakta. Det är till största delen den propaganda och de förenklingar av verkligheten som kommer från etablerade särintressen och sprids via myndigheter och massmedia.

Tyvärr visar Malin Lernfelt i sin ledare inte bara sin okunskap i de medicinska frågorna. Hon gör det också i sitt personangrepp på mig i sin kommentar där jag utpekas som omoralisk för att jag marknadsför ett naturligt mineralvatten med icke godkända hälsopåståenden.

Om hon via sin research kommer fram till det så bevisar det bara bristen på hennes sätt att inhämta information, och hur lättlurad hon är då hon verkar tro på allt som finns skrivet på Internet.

När det gäller just Alzheimers, som hon tar upp, så har jag dock skrivit en bok om grundämnet litium och den forskning som finns när det gäller litiums funktion i biologiska system och påverkan på hälsa och sjukdom.

Där belyser jag bland annat den vetenskapliga informationen som finns kring litiums förmåga att förebygga och bromsa utvecklingen av just Alzheimers. Jag kan gärna skicka henne ett exemplar av boken utan kostnad så hon får en mer balanserad bild av den medicinska forskningen.Pehr-Johan Fager

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel