Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Pehrsson: ”Ett bra kvitto”

VSK-kaptenen Oscar Pehrsson sköt med fel fot i krysset och tog VSK tillbaka in i matchen mot Brage. Efteråt var mittbacken nöjd med offensiven.
- Det var ett bra kvitto att anfallsspelet är på gång.

Niklas Sandberg hade gjort 1-0 till Brage på straff.

Då slog Pehrsson till. Med fel fot. I krysset.

- Bra frispark av ”Bärra” (Stefan Bärlin). Sen krockade jag ihop med målvakten och så damp bollen ned framför mig. Den satt rätt snyggt. Upp mot krysset i alla fall. Men jag siktade bara mot mål och det var ju ingen målvakt där då.

VSK-kaptenen är nöjd med insatsen.

- Vi är det bättre laget sett över hela matchen. Vi börjar sådär, de sätter hög press och vi ligger lite lågt. Men efter en kvart tar vi över första och skapar en del halvfarliga chanser.

Han fortsätter:

- Jag tycker att vi spelar riktigt bra, även om vi inte sätter det sista lilla extra. Det var ett bra kvitto att anfallsspelet är på gång.

I matchens slutsekunder blev en Bragespelare liggandes efter en duell med ”OP”. Efter ett tag kunde han resa sig och komma upp på benen.

Med VSK-backen var det aldrig någon fara.

- Jag tror att vi nickade ihop. Jag kom lite sent. Det var inte så farligt för mig i alla fall. Det är bara ben på mig, ha, ha.