Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Personlig tränare från Västerås nominerad till pris på fitnessgala

Västeråsaren Patrick Rapp, personlig tränare och ägare av Sport Performance Center i Västerås, är nominerad till priset Årets guldhjärta 2017.

Det är fjärde året som Patrick Rapp har nominerats till titeln Årets PT.

– Jag är otroligt glad och tacksam för att jag får jobba med personlig träning som jag brinner för och tycker att jag är duktig på. Att mina klienter ger just mig förtroendet att hjälpa dem i sin resa mot att bli mer hälsosamma, bli av med smärta eller att bli bättre på sin idrott betyder väldigt mycket. Nomineringen som Årets PT visar att mina klienter uppskattar mitt arbete vilket gör det hela ännu roligare, säger Patrick Rapp i ett pressmeddelande.

Läs även: Så fixar du en stark rumpa

Läs även: Nu har jojo-bantaren Jill slängt alla pulverpåsar

Just nu pågår en omröstning via nätet där man kan rösta på Patrick Rapp eller någon av de andra 50-talet personliga tränare som har nominerats. Omröstningen sker via Fitnessfestivalens sida på Facebook och pågår till den 15 november.

Vinnarna av årets guldhjärtan, som även delas ut i kategorierna årets klubb/gym, gruppträningsinstruktör och årets social media influencer, årets förebild och årets box -kommer att presenteras under Fitnessfestivalen på Berns i Stockholm den 2 december.