Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Picasso klarade sig kvar i Körslaget

Linda Sundblad fick lämna Körslaget i lördags. Team Sundblad – som bjöd på Lindas egna låt Let’s dance – lyckades inte charma tittarna.

Annons

– Det var jättetråkigt, men man måste ta det med en klackspark. Vi har gjort vårt bästa och vi har haft kanonkul. Den här resan kan ingen ta ifrån oss, säger Linda Sundblad till TV4.

Nu är Marie Picasso med sin Västeråskör ensam kvar som kvinnlig körledare, och det var också mellan tjejerna det sista ”slaget” stod i lördagens program. Lättnaden var stor hos det rosa laget när beskedet att man gått vidare kom.

I lördagens Körslag tävlade alla lag med låtar av de egna körledarna. För den rosa Västeråskören blev det Idolvinnande This moment som framfördes. Man fick också veta att om Team Picasso går vinnande ur tävlingen så kommer vinstsumman på 500 000 kronor att skänkas till Djurens Rätt.

(TT Spektra/VLT)