Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Pingstkyrkan öppnar ”valstuga”

 
Val 2010
Visa alla artiklar

Bredvid valstugorna på Hammartorget i Hallstahammar kommer det mellan 6 och 11 september att sättas upp en bil- och husvagn som en del av en kampanj.

Men det handlar inte om något politiskt parti, utan om Pingstkyrkan i Hallstahammar som har anslutit sig till kampanjen Ditt viktigaste val.

Kampanjen är initierad av pastor Niklas Piensoho från Filadelfiakyrkan och ska lyfta de mjuka frågorna och livets viktigaste val, nämligen att välja en relation med Jesus.

Kampanjen utgår från fyra olika teman: Vård för själen, Omsorg på riktigt, Arbete på riktigt och Kunskap för livet, som också kommer att behandlas under temagudstjänser fram till valdagen.

Även om kampanjen sker mitt i valrörelsen är den helt utan politiska förtecken.

– Vi tycker att det handlar om ett viktigare val än det politiska valet, även om det också är viktigt. Vi märker också ett ökat intresse för existentiella frågor, och det vill vi möta, säger David Axelsson från Pingstkyrkan i Hallstahammar.