Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Polisen dyker i Svartån efter försvunna Fatima

 
Fatima Berggren
Visa alla artiklar

Polisen dyker i Svartån i Västerås efter Fatima Berggren som har varit försvunnen sedan maj. Det rör sig om ett grovt brott.

Annons

På torsdagsförmiddagen genomförde polisen dykningar i sökandet efter Fatima Berggren i Svartån. Det har varit ett stort pådrag med ett flertal poliser och två dykare på plats.

Sökandet har avstannat något och ett antal poliser har lämnat platsen. Enligt VLTs reporter har dykare sökt av området i anslutning till bron, men att de nu är uppe ur vattnet efter dryga halvtimmen.

Enligt Aftonbladet är det en likhund som markerat vid vattnet, den uppgiften har inte polisens presstalesman Mikael Hedström bekräftat.

För pluskunder: Polisen har avslutat dykningen i Svartån efter Fatima – det har hänt

– Som läget är nu kommenterar spaningsledningen inte vad som sker, säger Mikael Hedström, presstalesman på polisen.

Enligt Mikael Hedström kan det handla om ett grovt våldsbrott.

Det figurerar uppgifter om att bland annat en mobil har hittats i vattnet, men Mikael Hedström vill inte vare sig bekräfta eller dementera det i nuläget.

Läs också: Polisen misstänker: Försvunna Fatima kan ha mördats

Läs alla tidigare artiklar: Fatima Berggren

■ ■ TIPSA! Vet du mer? Har du film/bild? Kontakta vlt.se via telefon: 021-199 199, e-post: [email protected], mms/sms: 72021 eller Tipsa-tjänsten. Västmanlands bästa tips belönas med 3000 kronor varje månad.