Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Polisen påbörjar eftersök av försvunna Fatima

 
Fatima Berggren
Visa alla artiklar

Nu ska polisen söka efter försvunna 57-åriga Fatima Berggren på platser som är intressanta för utredningen. Men polisen är tystlåten om vilka uppgifter som lett fram till beslut om eftersök.

Annons

57-åriga Fatima Berggren har varit försvunnen sedan mitten av maj. Polisen har haft svårt att komma vidare i utredningen och har vid flera tillfällen vädjat till allmänheten om hjälp. Nu kommer polisen påbörjar eftersökningar.

– Vi kommer påbörja eftersök efter Fatima på platser som är intressanta för undersökningen, säger kommissarie Agneta Massaro som jobbar med utredningen.

Har ni fått in nya uppgifter?

– Det kan jag inte gå in på i nuläget, säger hon.

Polisen misstänker att Fatima Berggren kan ha förts bort mot sin vilja och har inlett en förundersökning om människorov.

Polisen är fortfarande tacksam för uppgifter som kan hjälpa utredningen. Om du vet något som kan vara till hjälp i sökandet efter Fatima Berggren, ring polisen på 114 14.

Läs även: Fatima fortfarande försvunnen – polisen ber allmänheten om hjälp

Läs även: Försvunna Fatimas dotter: "Plågsamt att inte veta"

Läs även: Polisen misstänker: Försvunnen Västeråskvinna kan ha utsatts för brott