Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Polisen söker fler vittnen

Polisen behöver mer hjälp i utredningarna om knivöverfallen på Bangatan. I kväll delar polisen ut flygblad i området.

- Allt är ju inte klart bara för att vi har två misstänkta som sitter häktade. Vi arbetar fortfarande brett, säger Åsa Hedin, polisens kommunikationschef.

Polisen vill gärna komma i kontakt med personer som kan ha sett något de aktuella dagarna – den 26 juli och under onsdagskvällen den 27 juli samt natten till torsdag den 28:e.  Det gäller både korsningen vid Hästhovsgatan/Bangatan, Violstigen, Gulsporregatan och gatorna omkring.

- Det kan handla om allt ifrån att du sett personer som sprungit från området, till att du sett eller hört något annat som väckt din uppmärksamhet, säger Åsa Hedin.

Två män, 25 och 26 år, sitter häktade på sannolika skäl för försök till mord, alltstå den starkare misstankesgraden, för det första överfallet på en 40-årig man. De misstänks även på det andra, på ett tidningsbud två dagar senare.

Båda offren blev illa tilltygande.