Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Polisen söker fler vittnen efter skotten mot polismannens bostad

 
Skottlossningen mot polismannen och hans familj
Visa alla artiklar

Utredningen pågår och en 20-årig ung man sitter frihetsberövad – men polisen söker fler vittnen efter skottlossningen mot en polismans bostad på Hagaberg natten till lördagen den 28 oktober.

Som vi tidigare berättat har en 20-årig ung man gripits, anhållits och häktats misstänkt för mordförsök, han greps vid sin flickväns bostad på Gideonsberg.

Under tiden som gått från skottlossningen och gripandet har en mängd förhör hållits och många tips och spår har utvärderats och skickats till Nationellt forensiskt centrum, NFC, för analys.

Poliserna i polisområde Västmanland har förstärkning från såväl den egna regionen, Region Mitt, andra polisregioner i Sverige [+] samt av polisens Nationella operativa avdelning.

Kommissarie Johan Håvedal vid polisen i Västerås efterlyser nu fler iakttagelser:

– Vi är fortfarande intresserad av information från människor som kan ha gjort iakttagelser i samband med skjutningen. Även iakttagelser från Violstigen i Västerås där en bil togs i beslag är av intresse.

Den som har uppgifter att lämna kan göra det på telefonnummer 11414. Polisen är intresserad av alla uppgifter, även de som kan tyckas oviktiga för uppgiftslämnaren.