Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Polisen söker skäggigt vittne

Den 94-åriga kvinnan rånades av tre ungdomar. Nu söker polisen en skäggig man som kan vara det enda vittnet till händelsen.

Annons

Det var vid tio-tiden i onsdags förra veckan som den permobilburna kvinnan varit och handlat på Ica Ettan. Då kom två pojkar och en tjej fram och slet av henne hennes guldhalsband.

Eftersom rånet ägde rum på en cykelväg bakom butiken såg ingen ur butikspersonalen händelsen. Kvinnan har dock i förhör berättat för polisen hur en man med skägg kommit fram till henne. Polisen vill nu gärna komma i kontakt med mannen.

94-åringen blev ordentligt uppskakad av händelsen och när polisen i förra veckan träffade kvinnan på platsen för rånet var hon tvungen att ha sällskap för att våga sig dit.

-Hon var väldigt chockad och mådde dåligt. Hon ville egentligen inte gå ut, säger Therese Madsen på polisens ungdomsrotel.