Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Polisen vädjar till vittnen

Fanns du ute i centrala Surahammar i fredags kväll? Då kan du ha sett något som kan hjälpa polisen att lösa rånet mot Konsum.

- Det vore jättebra om vi fick in vittnesuppgifter, säger Jouni Mäkinen vid Västmanlandspolisens krimjour under söndagen.

Anledningen är att polisen ännu inte vet vem som utförde fredagskvällens pistolrån mot Coop Konsum Surahammar. Trots en mycket stor polisinsats under fredagskvällen kom den ensamme rånaren undan.

Dels vill polisen komma i kontakt med de som handlat inne på Konsum under fredagskvällen - enligt uppgift ska en kund ha funnits i butiken men precis lämnat den då rånet skedde och den kunden kan ha sett något som kan vara betydelsefullt.

Men vid tiden för rånet - 20.40 - fanns det också folk ute i centrum som kan ha sett något.

Polisens tekniker har undersökt lokalen och tagit omhand filmen från övervakningskamerorna som finns i butiken. De bilderna har ännu inte under söndagen analyserats.