Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Polisen vill ha hjälp med Coop-rånet

Efter att ha genomfört en teknisk undersökning av brottsplatsen för Coop-rånet vill polisen nu ha in tips från allmänheten.

Polisen ägnar sig åt att höra vittnen och att knacka dörr i omgivingarna runt brottsplatsen men nu vill de ha hjälp av allmänheten. 

– Vi är intresserade av iaktagelser från både före och efter rånet, säger Lars Jansson vid roteln för grova brott.

Polisen är intresserade av iaktagelser från platser runt Coop. Det gäller även i skogen mellan Önsta-Gryta och Rönnby/Åshagen. Den troliga flyktvägen för rånarna är genom bostadsområdet Rönnby/Åshagen så iaktagelser därifrån uppskattas.

– Iaktagelserna kan vara från några dagar före rånet fram till efter rånet, vi uppskattar all information, säger Lars Jansson.

Den tekniska undersökningen som genomfördes är på analys och det återstår att se om några spår har säkrats.

Om du har iaktagelser som kan vara av intresse kan du ringa till Lars Jansson vid roteln för grova brott. Han nås på nummer: 021-15 22 14. Det fungerar också att ringa 114 14 och därifrån bli kopplad till roteln för grova brott.