Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Polisens besked: Två nya områdespoliser i Surahammar

Artikel 6 av 8
Poliskrisen i Surahammar
Visa alla artiklar

Utöver den nytillträdde kommunpolisen kommer Surahammar få ytterligare två nya områdespoliser, enligt ett besked från polismyndigheten. Det skriver SVT Västmanland.

Anmäl text- och faktafel

I början av september tillträdde Surahammars nya kommunpolis, som delar tjänsten mellan Surahammar och Fagersta kommun. Nu har polisen meddelat att Surahammar kommer att få två nya områdespoliser till oktober i år, det rapporterar SVT Västmanland.

– Beskedet vi har fått av polisen är att två områdespoliserna ska vara på plats i oktober i år. Det är den information vi fått och det räknar vi fortsatt med, det säger kommunalrådet Tobias Nordlander (S) till SVT.

För SVT berättar Nordlander att den ursprungliga planen med att stärka upp med sammanlagt en kommunpolis och fyra områdespoliser fortfarande är aktuell, men att det beror på hur polisens personalsituation ser ut.

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips