Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Premiärtifo väntar: "Blir bra Grönvit stämning"

De vill inte släppa några avgörande detaljer. Men VSK Tifo meddelar att de kommer redo till premiären.- Det kommer att bli riktigt bra Grönvit stämning, säger Emil Johansson.

Tifoproduktion brukar av förklarliga skäl alltid omges av diskreta förberedelser.

Men till hemmapremiären mot Nyköping gör VSK Tifo ett undantag - och öppnar för att den väntade storpubliken bör vara nyfikna på vad som väntar i tifoväg.

- Jag kan absolut avslöja så mycket som att det blir ett tifo. Vi har lagt ner uppskattningsvis mellan 150-200 timmar per person, säger Emil Johansson som mötte upp för VSK Tifo tillsammans med Michell Löfstrand, Tommy Liljegren, Jim Pettersson och Niclas Bellnert.

Vilken tid kör ni?

- Det blir när spelarna kommer in. Så säg runt 19.00 eftersom det är avspark 19.04.

VSK Tifos verksamhet spänner över både fotbollen och bandyn.

- För mig betyder ett tifo väldigt mycket. Att kunna ge någonting tillbaka till spelarna, vilket spelarna i bandyn sa efter SM-guldet. När man får den creden är allt jobb värt det, säger Johansson.

Vad väntar du dig av premiären?

- Det har blivit ett riktigt bra drag runt matchen. Jag har sagt hela tiden att jag är glad för allt över 2 000. Det blir 3-1 till VSK, Filip Tronêt frälser.