Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Prins Daniel har kommit till stan

Vid 9-tiden på tisdagen kom Prins Daniel tillsammans med flera kända företagare till Västerås för lanseringen av ett nytt entreprenörsprogram.

Med prinsen fanns bland annat de kända krögarna Alessandro Catennaci (Operakällaren), Melker Andersson (F12, Grill m.fl) samt en av grundarna till Spotify, Martin Lorentzon.

VLT:s reporter på plats rapporterar att följet senare under förmiddagen ska besöka Carlforsskas Ekonomi- och Handelsskola, där det nya entreprenörsprogramet ska startas.

Programet är ett samarbete mellan Prinsen, den kungliga Ingenjörsvetenskapsakademin och olika entreprenörer samt företagsledare.

-Jag tror att framtidens entreprenörer finns på våra gymnasieskolor, högskolor och universitet, sade Prins Daniel.

Han uppmanade eleverna att våga ta steget.

Efter presentationen av programmet, som bland annat ska stödja unga företagare, fick eleverna på Carlforsskas ekonomi- och handelsskola tala i mindre grupper med prinsen och med de deltagande entreprenörerna.