Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Proaros vill ha så många tillsvidareanställda som möjligt i hemtjänsten

Enligt artikeln den 21 december med rubriken Proaros sämst i klassen, tycker nästan varannan som har kommunal hemtjänst att de får hjälp av för många personer.

När den här undersökningen gjordes genomfördes en omställning inom Vård och Omsorg som medförde att vi hade anställningsstopp. Under omställningen bemannades därför verksamheten av fler vikarier än normalt.

Vi arbetar nu aktivt med att förbättra resultatet och siffror som vi tagit fram visar att sedan 2010 har antalet tillsvidareanställda inom hemtjänsten ökat med 14 procent. Vår strävan är att vi ska kunna ha så många tillsvidareanställda medarbetare som möjligt för att öka tryggheten för våra kunder. Vi kommer därför att under våren 2012 genomföra en mätning på detta. Vårt främsta mål är att alltid utgå från kundens behov och skapa nytta, glädje och trygghet i varje möte.

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel