Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rädda VIK: Västeråsare i Göteborg antar utmaningen

Fler företagare kampanjar för att rädda VIK Hockey.

Annons

Det är många som engagerar sig i kampanjen #RäddaVIK.

I onsdags fick VLT följande meddelande från västeråsaren Matthias Eliasius, som numera bor och är verksam i Göteborg med två e-handelsföretag: "Jag heter Matthias Eliasius, född och uppvuxen i Västerås. Galen hockeyfantast där hjärtat klappar allt starkare för VIK för varje år som går (trots allt lidande man får utstå). Flyttade till Göteborg 2010 för studier och är kvar här än. Drivit upp två e-handels företag senaste åren och efter att ha läst din artikel i VLT om (Pizzeria) Maistro så vill jag också dra mitt stå till stacken för att göra allt i min makt för att rädda och hjälpa mitt älskade VIK."

VLT kopplade ihop Eliasius med VIK Hockey och nu är det klart att även hans företag ställer upp i företagsutmaningen tisdagen den 15 mars då olika företag skänker försäljningspengar till ekonomiskt krisande Gulsvart.

"Kampanjen är nu inspelad och publicerad med all väsentlig information funnen i videon (ovan). Vårt interna mål är att vår kampanj ska slå Maistros omsättning nästa tisdag", meddelar Matthias Eliasius."

LÄS MER:

Specialkampanj för VIK Hockey

SILLY-TV: Nya uppgifter - hit ryktas VIK:s poängforward

VIK-spelarnas krav till klubbledningen