Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Räddningstjänsten larmades till bilbrand på Tunbytorpsgatan

Det var vid 14.15-tiden på söndagen som larmet om bilbrand kom in till SOS.

Det var ägaren själv som larmade SOS om bilbranden. På plats kunde räddningstjänsten konstatera att det var inte någon omfattande brand.

– Bilen stod lite dumt till på en parkering så vi fick flytta den. Det kom rök från instrumentbrädan och i kupén. Det vi gjorde var att vädra ur bilen, säger Joakim Lindkvist inre befäl på Mälardalens Brand- och Räddningsförbund.

Ingen person kom till skada vid händelsen.

Observera att olycksplatsens läge baseras på preliminära uppgifter från SOS Alarm.

■ ■ TIPSA! Vet du mer? Har du film/bild? Kontakta vlt.se via telefon: 021-199 199, skicka mms/sms på 72021, använd Tipsa-tjänsten eller mejla!

Månadens bästa läsartips belönas med 3 000 kronor. Kom ihåg att visa hänsyn vid fotografering och inte utsätta dig själv eller andra för fara. ■ ■ För mer nyheter om Västerås, klicka här

■ ■ För mer Blåljus-nyheter, klicka här

---------------------------------------

►Nu har VLT:s app blivit ännu bättre! Snabbare, smidigare – och du kan skräddarsy ditt nyhetsflöde på ett helt nytt sätt. Glöm inte att ladda ned/uppdatera VLT:s nya app här.