Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rekordmånga VLT-läsare loggar in för att läsa Plus

7 597 inloggade kunder per dag.
Det är en ökning med 700 läsare per dag, jämfört med förrförra veckan.
– Allt fler läsare inser fördelen med VLT:s Plussatsning, säger Erik Sjölander, deskchef för VLT.

För ett par veckor sedan valde rekordmånga läsare att skaffa Plus på VLT. Detta bland annat efter en satsning på två livesända hockeymatcher. Det blev den mest framgångsrika veckan sedan lanseringen av Plus i slutet av förra året.

Nu är det dags igen.

Av de tusentals läsare som tecknat sig för ett Plus-prenumeration är det allt fler som dagligen loggar in sig på VLT. Det visar statistisken från förra veckan där så många som nästan 7 600 kunder loggade in varje dag.

Läs mer: Så här gör du för att logga in

– Det är ett kvitto på att vi levererar det vi lovar. Det vill säga bra, unik journalistisk som läsarna vill ta del av, säger Erik Sjölander.

VLT har varken presstöd eller andra bidrag i form av skattesubventioner eller licenspengar. För att få verksamheten att gå ihop krävs en betalning även för det digitala materialet. Och varje dag tillkommer nya pluskunder som inser fördelen av att kunna läsa allt material. För samma summa når man dessutom samtliga 27 tidningstitlar i Mittmedia.

– Av våra kunder är blir det allt fler som dagligen loggar in, det är väldigt roligt, säger Erik Sjölander.

Läs mer: Så får du tillgång till Plus på VLT

Det är förstås det unika materialet som lockar flest läsare. Där är sportartiklarna ett bra exempel. Läsarna loggar gärna in för att följa de många matchsändningar som sportavdelningen producerar. Här om dagen var det en liverapportering från länsderbyt mellan VIK Hockey och IFK Arboga som blev mycket sedd.

Även kriminaljournastiken lockar många läsare. Högt på läslistan för förra veckan hamnar skottdramat på Bjurhovda och då en artikel om polisen som kallar mordförsöket på Bjurhovda för ett avrättningsförsök.