Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Relativt lugn midsommarnatt

Enligt polisen i Västmanland har midsommarnatten varit förhållandevis lugn i länet.

- Vi har varit ute på några rattfyllor och några bråk men inga allvarligare grejer. Det har varit ungefär som en vanlig helg, säger Lars Hamrin vid polisen i Västmanland.

Vid tvåtiden på natten greps tre män i 20-årsåldern misstänkta för misshandel efter ett större slagsmål mellan ungdomar på Ekholmen i Kungsör. Trion anhölls senare av åklagare.

Strax efter klockan halv fem på lördagsmorgonen körde en berusad 38-årig man av vägen vid korsningen mellan E 20 och riksväg 56 i Kungsör. Med i bilen fanns två små barn som lämnades över till socialjouren.

Rattfyllerier rapporteras också från Västerås där en 54-årig man stoppades på länsväg 543 vid ettiden natten till midsommardagen med 0,6 promille alkohol i blodet och från Köping där en 65-årig man som stoppades i sin bil på Västeråsvägen på midsommaraftonskvällen var så full att han fick följa med till polisstationen för tillnyktring.