Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Relativt lugn midsommarnatt

Enligt polisen i Västmanland har midsommarnatten varit förhållandevis lugn i länet.

Annons

- Vi har varit ute på några rattfyllor och några bråk men inga allvarligare grejer. Det har varit ungefär som en vanlig helg, säger Lars Hamrin vid polisen i Västmanland.

Vid tvåtiden på natten greps tre män i 20-årsåldern misstänkta för misshandel efter ett större slagsmål mellan ungdomar på Ekholmen i Kungsör. Trion anhölls senare av åklagare.

Strax efter klockan halv fem på lördagsmorgonen körde en berusad 38-årig man av vägen vid korsningen mellan E 20 och riksväg 56 i Kungsör. Med i bilen fanns två små barn som lämnades över till socialjouren.

Rattfyllerier rapporteras också från Västerås där en 54-årig man stoppades på länsväg 543 vid ettiden natten till midsommardagen med 0,6 promille alkohol i blodet och från Köping där en 65-årig man som stoppades i sin bil på Västeråsvägen på midsommaraftonskvällen var så full att han fick följa med till polisstationen för tillnyktring.