Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Outletfynda i Europa

Köpstopp är bäst för den som inte har mycket pengar på resan. Men vill man ändå shoppa finns det budgetalternativ. Här är några av de bästa outlet-affärerna i Europa.

Annons
Hitta till Europas bästa outlets.

Florens,  Berlin och Paris - det är lätt att bränna för mycket pengar på kläder och skor när man är i några av modevärldens mest spännande städer. Men dyrast blir shoppingen så klart i turistkvarteren. Söksidan Trivago har listat några av de outlets i Europa där man kan fynda på semestern.

Lo Spaccio, Florens

Här hittar man italienska designers till en billigare penning. Vill du ha en Prada-väska eller en topp från Miu Miu utan att bli ruinerad är det hit du ska. Affären kallas ibland också Space.

Via Levanella Spacceo, Strada Statale 69, Montevarchi

Arabia Factory Outlet, Helsingfors

Vill du fylla dina skåp med Iittala eller Arabia-porslin? Kanske bättra på samlingen av Mumintrollmuggar? I Arabias fabriksoutlet är priserna en bråkdel av vad man betalar i Sverige.

Hämeentie 135

www.arabiahelsinki.fi/en/shops

Yuu Shop, Berlin

Fynda förra säsongens plagg, med modeskapare som Sonia Rykiel, Dries van Noten, Yoji Yamamoto och Martin Margiela. Fördelen med den här outleten är också att den ligger mitt i stan, i stadsdelen Mitte.

Steinstrasse 26.

www.yuu-shop.de

La Vallée, Paris

Strax utanför Paris ligger denna outlet, där man kan hitta allt från Kenzo och Jimmy Choo till Zadig Voltaire, Sonia Rykiel och Diane von Furstenberg. Hit avgår bussar från Place des Pyramides, två gånger om dagen. Den som reserverar kan dessutom få tid med en egen stylist, men risken är så klart att det då inte blir så billigt längre.

3 Cours de la Garonne

www.lavalleevillage.com/

Designer Warehouse Sales, London

Den som inte vill ha gamla säsongers kläder, utan längtar efter att fynda nuvarande säsong kan ta sig till Designer Warehouse Sales, som anordnas ett par gånger om året i The Islington Studios. Här säljs det som inte gått bra i butikerna. Outleten har omnämnts som en favorit av både Time Out och Elle.

Läs mer på:http://designerwarehousesales.com

Mer läsning

Annons