Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rheborg till Västerås – som förvirrad pappa: "Vem är jag"

Vad händer när barnen lämnar hemmet? Det ska Johan Rheborg reda ut i sin nya Standup-show “Säker på att jag är osäker – en standup om att inte veta" – som kommer till Västerås i vår.

Percy Nilegård, Morran i "Morran och Tobias", Fredrik Schiller och Farbror Barbro.

Johan Rheborg är folkkär – bakom massvis av profilstarka karaktärer från tv-serier och filmer.

Men "Säker på att jag är osäker" handlar om honom själv. Med barn i hemmet i 25 år identifierar man sig som pappa, men vad händer när barnen flyger ut? Bakom karaktärerna och pappa-rollen, vem är Johan Rheborg då?

Det ska Rheborg reda ut i sin Standup-show "Säker på att jag är osäker" som kommer till Västerås Konserthus 1 mars, nästa år.

– Jag är rätt säker på att jag är osäker på vem jag är och vad jag vill. Jag anstränger mig för att uppträda anständigt, ge plats för andra och hänga med när mina döttrar plötsligt blivit vuxna och debatterna kring middagsbordet hårdnar. Jag väger mellan känsla och logik och svaret blir hängande i luften som ett otydligt mummel, säger Rheborg i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Det är svårt att lägga ut otydligt mummel på Instagram och Twitter, men jag har upptäckt att det blir väldigt skojigt när man börjar tala om det. Kanske kan även andra känna igen sig. Så, välkomna in i min hjärna där jag helt utan skyddsnät ger mig i kast med att hitta privatpersonen .