Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nya fina prestationer på Strömsholm

De lokala ryttarna fortsatte att imponera under Strömsholmstävlingarna på fredagen.

Annons

Solen sken starkt över Strömsholmstävlingarnas tredje dag och många av de lokala ryttarna gjorde bra ifrån sig på fredagen.

I 1,50-klassen var det bara fyra av ekipagen som lyckades ta sig runt den svåra banan felfritt. Ett av de ekipagen var VRS Therese Nyman och Lagana.

Lagana har nyligen gjort comeback efter nästan två års skadefrånvaro på grund av knäproblem och på fredagen visade hon upp att formen är minst lika bra som före skadan.

-Hon opererades för ett år sedan ungefär och sedan har jag inte haft någon brådska alla att sätta igång henne utan vi har tagit det väldigt lugnt. Nu tycker jag att hon känns bättre än någonsin. Hon är otroligt snabb och smidig nu, säger Therese Nyman.

I kvalet till Strömsholms Lilla GP fortsatte de lokala ryttarna att rida bra. Av sex placerade var fyra lokala.

Bäst gick det för Strömsholms Daniel Svensson på Jungfru Hästak som red in på andraplatsen drygt åtta tiondelar före Jens Fredricson på nya hästen Calypso.

-Jag tycker att det börjar kännas riktigt bra med båda de nya hästarna Calypso och Calido. Båda har mycket potential men nu måste jag bara rida in dem så att de passar mig lite bättre, säger Jens Fredricson.

Finalen i Strömsholms Lilla GP rids på söndag.

Läs mer om Strömsholmstävlingarna i lördagens VLT.

Annons