Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rönnbytränaren varnar för jumbon

Match mot tabell-jumbon. Då sätter Rönnby-tränaren Magnus Forslund upp ett varningens finger. – Man ska inte låta sig luras av att de ligger där de ligger, säger han.

Efter förra helgens blandade resultat, där Rönnby först förlorade mot Endre och sedan vann mot Huddinge är det i kväll dags för lagets första veckomatch för säsongen i damernas elitserie i innebandy.

Något som spelar mer roll än man kan tro.

– Det är lite speciellt med veckomatcher. man får åka tidigt och en del får ta ledigt från jobbet och det kan på-verka uppladdningen lite för en del spelare, säger tränaren Magnus Forslund, som ändå inte tror att det kommer att spela in särskilt mycket i matchen mot Örebro i kväll.

Rönnby har nio poäng och ligger trea i tabellen – kvällens motståndare, Örebro, har noll poäng och ligger sist.

Trots det varnar Rönnbytränaren för att det kan bli en tuff match i kväll mot jumbon.

– Man ska inte låta sig luras av att de ligger där de ligger. För ser man på hur de spelat i matcherna, hur tight det varit och på resultaten så ser man att de verkligen har varit med i matcherna och kunde ha vunnit några av dem. Så det är viktigt att vi inte underskattar Örebro, säger han.

Skade- och sjukdomsläget i Rönnby är så bra som det kan vara, alla spelare är hela och friska.

– Det har sett riktigt bra ut i veckan och vi har gjort bra träningar så vi går in för att ta våra poäng och göra vårt bästa, säger Forslund.